C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Un centenar de persones ha visitat aquesta setmana l’Aula de la Natura i el Paratge dels Estanys d’Almenara

  • Home
  • Un centenar de persones ha visitat aquesta setmana l’Aula de la Natura i el Paratge dels Estanys d’Almenara

Un centenar de persones ha visitat aquesta setmana l’Aula de la Natura i el Paratge dels Estanys d’Almenara

04/11/2022 Ajuntament d´Almenara Comments Off

Els usuaris i usuàries del Centre de Dia de Torrefiel han realitzat la ruta inclusiva

Un centenar de persones han passat al llarg d’aquesta setmana per les visites guiades a les instal·lacions de l’Aula de la Natura i el paratge dels Estanys d’Almenara, demostrant l’interés d’aquest espai natural quant a les seues llacunes, la fauna i la flora.

Entre les visites ha destacat la dels usuaris i usuàries del Centre de Dia de Torrefiel que han realitzat la ruta adaptada. Cal recordar que la ruta inclusiva dels Estanys d’Almenara es va presentar en 2017 i que es va realitzar amb la col·laboració de Cocemfe. Aquesta ruta adaptada és de les primeres existents en la Comunitat Valenciana amb l’aval de l’Agència Valenciana de Turisme, apareixent ja en el primer catàleg que es va elaborar juntament amb les de València, Ibi i Onil. Des de llavors s’ha convertit en un punt de trobada inclusiva en el paratge natural.

Recordar que es poden concertar visites guiades tant a l’Aula de la Natura com al Paratge dels Estanys per a escolars, associacions, centres de Dia o Residències i fins i tot empreses trucant al telèfon 679 389 887 per a la reserva de les dates.

VISITES GUIADES AL NOVEMBRE

També es realitzaran visites guiades gratuïtes a l’Aula de la Natura i al Paratge dels Estanys demà dissabte 5 de novembre (10.30 hores), el diumenge dia 6 (9.30 hores), el dissabte 19 de novembre (10.30 hores) i el diumenge 20 de novembre (9.30 hores).

Recordar que les visites seran amb inscripció prèvia, que podrà realitzar-se de diverses maneres, bé al correu electrònic aulanatura@almenara.es o a través del telèfon 679 389 887, on es podrà cridar o bé enviar un missatge de WhatsApp.

En les visites, primer es mostrarà l’Aula de la Natura per a conéixer l’entorn i la història, per a després mostrar sobre el terreny la flora, la fauna i l’espai natural. Seran per a públic familiar i tindran una duració d’1 hora aproximadament. Es recomana portar gorra, aigua i calçat còmode.

 

 

 

0