C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

ÚLTIMA JORNADA TAURINA EN LES FESTES PATRONALS D’ALMENARA

  • Home
  • ÚLTIMA JORNADA TAURINA EN LES FESTES PATRONALS D’ALMENARA

ÚLTIMA JORNADA TAURINA EN LES FESTES PATRONALS D’ALMENARA

29/09/2023 Ajuntament d´Almenara Comments Off

Demà se celebrarà la XXV Trobada de Quintes

Aquest divendres s’està celebrant l’última jornada taurina de les festes patronals d’Almenara, amb l’exhibició aquesta vesprada de dos bous “cerrils”, un de la ramaderia d’Ave María, oferit per la Penya Taurina El Morrillo i un altre de Lagunajanda, oferit per la Penya Joventut Taurina. Aquest bou ha eixit des de la Plaça de l’Església. Els dos exemplars s’embolaran aquesta nit.

A més, també s’han celebrat “tardeos”, tant en la Plaça del Mercat, com en la de la Font. A les 22.30 hores està previst que l’Associació de Festes de Dalt de la Muralla i la Penya Endevina-ho oferiran un bou embolat infantil. La jornada conclourà amb la macrodiscomòbil Bandalay organitzada per la Quinta 2023 i amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Almenara.

XXV TROBADA DE QUINTES

Demà, penúltim dia de festes, se celebrarà la XXV Trobada de Quintes, amb les tradicionals paelles que reuniran a prop de 2.000 persones. A més, en aquesta Trobada, hi haurà exhibició de xarangues i una posterior discomòbil amb Juanma Moreno, a la qual seguirà el remember de la Penya Desastre amb Paco Banaclocha i una festa en la Carpa de la Quinta 2023.

A més, al matí, a les 9, es realitzarà una visita guiada al Conjunt Memorial de Darrere del Castell, amb eixida des del Centre d’Interpretació (c/Mestre Tintoré, 1).

0