C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

TOTA LA PLATJA CASABLANCA D’ALMENARA TINDRÀ SERVEI DE FIBRA A PRIMERS DE 2024

  • Home
  • TOTA LA PLATJA CASABLANCA D’ALMENARA TINDRÀ SERVEI DE FIBRA A PRIMERS DE 2024

TOTA LA PLATJA CASABLANCA D’ALMENARA TINDRÀ SERVEI DE FIBRA A PRIMERS DE 2024

26/10/2023 Ajuntament d´Almenara Comments Off

L’empresa Quattre s’encarregarà de l’actuació amb una inversió de 87.000 euros desplegant 25 km de cable en el nucli marítim

Tota la Platja Casablanca d’Almenara comptarà amb el servei de fibra pròximament gràcies a l’aposta de l’empresa local Quattre que començarà a realitzar la instal·lació del cablejat en els pròxims dies. L’empresa farà una inversió aproximada de 87.000 euros i desplegarà 25 km de fibra en el nucli marítim d’Almenara.

El temps d’execució de l’actuació serà d’entre dos i tres mesos, amb el que s’espera que a la fi d’enguany o principis del proper any 2024 tinga el servei de fibra tota la Platja Casablanca, des de la Gola de la Llosa fins a la Gola de Queralt.

Els responsables de l’empresa han presentat aquest matí la iniciativa a l’alcaldessa Estíbaliz Pérez que l’ha valorada de manera molt positiva. Pérez ha assenyalat que “amb aquesta actuació es donarà servei de fibra en tota la Platja Casablanca d’Almenara, la qual cosa redundarà en un major servei que cobrirà les necessitats tecnològiques sobre aquest tema, tant de les empreses allí situades com també dels particulars que la desitgen”.

L’alcaldessa també ha volgut destacar “l’aposta decidida que realitza l’empresa local Quattre per cabletjar amb fibra tota la platja, qüestió de la qual ens alegrem i valorem molt positivament”. Pérez també ha destacat que “des de l’Ajuntament d’Almenara ens encarregarem d’agilitzar tots els tràmits perquè la instal·lació siga ràpida i puga complir els terminis fixats perquè prompte es dispose de fibra en tot el nucli marítim”.

0