C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Tornen els actes taurins de les Festes Patronals d’Almenara

  • Home
  • Tornen els actes taurins de les Festes Patronals d’Almenara

Tornen els actes taurins de les Festes Patronals d’Almenara

Al matí s’ha realitzat una exhibició de vaques i a la vesprada, bous salvatges

Després de les dues jornades d’actes religiosos i musicals, hui han tornat els bous a les festes patronals d’Almenara. Així, aquest migdia s’ha celebrat una prova de vaques de la ramaderia local Tauro Covatelles patrocinada pel Bar Els Cristals (Casa Adela) amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Almenara.

Ja a la vesprada, després del tancament infantil de la Penya el Piló, s’han exhibit dos bous “cerrils” de les ramaderies de Los Galos i Jandilla oferits per l’Ajuntament d’Almenara. Aquesta nit està previst que s’embole el bou de Los Galos al qual seguiran vaquetes enfundades de la ramaderia Hermanos Bellés, a càrrec de Kamicace i l’ajuntament.

DIA DE LA ACT LOS ARMÓNICOS

Demà dimecres les celebracions viuran una nova jornada taurina organitzada per l’Associació Cultural Taurina (ACT) Los Armónicos. Els actes començaran a les 8 del matí amb un tancament de bous de Toropasión que recorreran el trajecte entre el carrer Major i els torils de la Plaça del Molí, mentre que a la vesprada continuaran amb les exhibicions de bous “cerrils” a partir de les 18.30 hores.

A la mitjanit se celebrarà la tradicional Processó dels Borratxos organitzada per la Penya El Forat amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Almenara, que acabarà en una discomóvil en el recinte firal amb els dj Royo i Kilian Martínez organitzada per l’ajuntament.

deja tu comentario

0