C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Recapten 7.060 euros per a l’Associació Espanyola contra el Càncer en els espectacles taurins de les Festes Patronals d’Almenara

L’entrada per a cada sessió tenia un cost d’1 euro, que es destinarà íntegrament a la investigació contra la malaltia

7.060 euros és la quantitat que s’ha recaptat a Almenara a benefici de l’Associació Espanyola contra el Càncer, després de la iniciativa de l’ajuntament perquè l’entrada a cada sessió dels actes taurins que s’han realitzat aquest cap de setmana amb motiu de les festes patronals tinguera un caràcter solidari. Aquestes entrades tenien un cost d’1 euro per sessió, que s’ha destinat íntegrament a aquesta associació. La recaptació s’entregarà pròximament a l’entitat perquè es destine als seus projectes i investigacions contra el càncer.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha agraït la col·laboració dels veïns i veïnes de la localitat amb l’adquisició d’aquestes entrades solidàries per als actes taurins, ja que “amb les entrades a més de realitzar el control d’aforament de la plaça i com no gaudir de l’espectacle taurí, s’ha col·laborat amb les línies de treball de l’Associació Espanyola contra el Càncer, demostrant una vegada la solidaritat d’Almenara”.

D’aquesta manera després del parèntesi del passat any per la Covid-19 es repren la iniciativa solidària de les festes patronals d’Almenara, ja que en els últims exercicis s’ha destinat la recaptació dels tiquets del sopar de caldereta, també a 1 euro, a entitats benèfiques o solidàries.

deja tu comentario

0