C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Rap, màgia, marxa nocturna, visites guiades i teatre familiar, activitats de cap de setmana a Almenara

  • Home
  • Rap, màgia, marxa nocturna, visites guiades i teatre familiar, activitats de cap de setmana a Almenara

Rap, màgia, marxa nocturna, visites guiades i teatre familiar, activitats de cap de setmana a Almenara

L’Ajuntament d’Almenara continua amb la seua oferta lúdica i esportiva estiuenca

La localitat d’Almenara viurà a partir de demà un nou cap de setmana amb activitats lúdiques i esportives per a tots els públics dins d’un ampli ventall de propostes realitzades des de les diverses regidories del consistori.

Després del parèntesi de la setmana passada per la celebració de la Fira d’Estiu a la Mar, aquesta setmana es recupera la programació de “Música a la Fresca” amb una sessió de rap en valencià a càrrec de Malparlat. La cita serà demà divendres a partir de les 23 hores en el Parc Municipal.

El dissabte 23 des del Centre d’Interpretació de la Línia XYZ d’Almenara es realitzaran les visites guiades gratuïtes a la línia XYZ i al parc arqueològic i Conjunt Memorial de Darrere del Castell. La cita serà a partir de les 9 del matí i serà necessària la inscripció prèvia gratuïta en el correu electrònic centrexyzalmenara@gmail.com o bé en el telèfon 620 74 55 71.

Ja per la vesprada, hi haurà una nova sessió de la programació de l’Estiu Jove. En aquesta ocasió es realitzarà un taller de màgia perquè els joves aprenguen els trucs més variats i diversos. Es realitzarà a partir de les 19.30 hores en els exteriors enfront del Centre Social Miguel Hernández i la participació és gratuïta sense inscripció prèvia.

Els amants de l’esport gaudiran també dissabte a les 20.45 hores de la Marxa Nocturna organitzada pel Club Xtrem Almenara, que partirà des del Poliesportiu Municipal amb un recorregut de 4 km amb dificultat baixa donant la volta per la part de baix del Castell d’Almenara, sense realitzar la pujada. Les inscripcions fins a completar el límit de participants es poden realitzar fins a aquesta mitjanit en sportmaniacs amb un import de 5 euros.

La programació es completarà amb l’Estiuet, que cada diumenge arriba amb activitats per al públic familiar. Aquesta setmana a les 20 hores en el Parc Municipal, Aimimic Teatre oferirà la representació de l’obra teatral “Marina, un mar de leyendas”.

deja tu comentario

0