C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

PRÒXIMAMENT COMENÇARAN LES OBRES DE MILLORA I ADEQUACIÓ DEL POLÍGON TRAS CASTELL

  • Home
  • PRÒXIMAMENT COMENÇARAN LES OBRES DE MILLORA I ADEQUACIÓ DEL POLÍGON TRAS CASTELL

PRÒXIMAMENT COMENÇARAN LES OBRES DE MILLORA I ADEQUACIÓ DEL POLÍGON TRAS CASTELL

19/10/2023 Ajuntament d´Almenara Comments Off

Es realitzarà una nova pavimentació, augmentant l’accessibilitat, senyalització i seguretat viària, es construirà un carril bici, hi haurà nova xarxa contra incendis i es millorarà la zona verda

Al llarg de les pròximes setmanes començaran les obres per a continuar millorant i adequant el Polígon Tras Castell amb l’objectiu de renovar la pavimentació, així com augmentar l’accessibilitat, i seguretat viària de la zona industrial, dotant-lo d’una nova senyalització. Al mateix temps s’escometrà la construcció d’un carril bici i a més es millorarà la xarxa contra incendis. Finalment es faran tasques per a renovar i adequar la zona verda.

Les obres les realitzarà l’empresa Pavasal i compten amb un import d’adjudicació de 145.469,01 euros dels quals 120.387,82 procedeixen d’una subvenció de la Generalitat Valenciana a través de l’Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial (IVACE) destinada a la millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis de polígons i àrees industrials, mentre que els 25.081,18 euros restants provenen dels fons propis de l’Ajuntament d’Almenara.

L’alcaldessa, Estíbaliz Pérez, ha assenyalat que “d’esta manera continuem realitzant actuacions en les àrees industrials, com en este cas el Polígon Tras Castell, buscant unes millors infraestructures i espais, que signifiquen l’arribada d’empreses i indústries i així crear llocs de treball a Almenara”. Pérez ha agraït una vegada més la implicació de la Generalitat Valenciana a través de l’IVACE en estes ajudes corresponents a este exercici 2023 i que es van sol·licitar a l’inici de l’any.

Finalment, l’alcaldessa, ha assenyalat que “no pararem ací i continuarem buscant totes les línies d’ajuda que provinguen de les diverses administracions per a intentar acollir-nos i continuar gradualment millorant les nostres zones industrials”.

 

0