C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Protecció Civil d’Almenara recull en nom de les agrupacions provincials la Placa d’Honor per les tasques realitzades durant la pandèmia

El reconeixement va ser entregat a Madrid des de la Asociación Nacional de Agrupaciones y Asociaciones de Voluntarios de Protección Civil de España

L’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil d’Almenara ha recollit en nom de totes les agrupacions de la província de Castelló la Placa d’Honor en reconeixement i agraïment per la solidaritat, disponibilitat i serveis prestats durant l’estat d’alarma dictat per la situació de pandèmia que patim des de març de 2020 pel coronavirus.

El cap de Protecció Civil d’Almenara, Juan Carlos Mejías, va ser l’encarregat de recollir el reconeixement a Madrid en el marc del VII Acte de Lliurament de Reconeixements i Condecoracions organitzat per la Asociación Nacional de Agrupaciones  y Asociaciones de Voluntarios de Protecció Civil d’Espanya. Mejías va estar acompanyat en l’acte pel sotscap Juan León Gómez.

En l’acte, que va estar presidit per la Delegada del Govern a Madrid, María de les Mercès González Fernández, també es van entregar diverses distincions a agrupacions i associacions de Protecció Civil de totes les províncies, així com també es va fer reconeixement a la labor de sanitaris, UME, exèrcits, Policies Nacionals, Autonòmics i Locals i Guàrdia Civil pel seu treball durant la pandèmia.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat “aquest reconeixement a totes les unitats provincials de Protecció Civil que ha recollit en el seu nom l’Agrupació d’Almenara es posa en valor el gran servei que han realitzat i continuen fent en aquests temps de pandèmia que se suma a la seua gran faena habitual”. Pérez ha destacat que Protecció Civil d’Almenara ha sigut un gran exemple d’ajuda i col·laboració en els mesos més durs de la pandèmia, qüestió que és d’agrair des de l’Ajuntament i per descomptat per tots els veïns i veïnes.

deja tu comentario

0