C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Protecció Civil d’Almenara celebra el seu vinté aniversari

  • Home
  • Protecció Civil d’Almenara celebra el seu vinté aniversari

Protecció Civil d’Almenara celebra el seu vinté aniversari

Es va realitzar un acte institucional, així com una jornada de portes obertes i un simulacre

El Saló de Plens de l’Ajuntament d’Almenara va acollir ahir l’acte institucional de la celebració del XX aniversari de Protecció Civil de la localitat, que va comptar entre altres autoritats amb l’assistència de l’alcaldessa, Estíbaliz Pérez i del Secretari Autonòmic de Seguretat i Emergències, José María Ángel Batalla, que van acompanyar a Juan Carlos Mejías, cap de Protecció Civil d’Almenara i als voluntaris.

En l’acte es va realitzar un reconeixement especial per la seua col·laboració al llarg dels anys amb Protecció Civil d’Almenara a la Policia Local d’Almenara, a la Guarderia Rural, a la Guàrdia Civil, a la Brigada Municipal d’Obres d’Almenara, a Cajamar, a Provita, així com també a Verónica Corbal i Pedro Lorente.

A més durant la jornada es va realitzar una exposició de vehicles i mitjans amb la qual van col·laborar diverses agrupacions de Protecció Civil, així com també un simulacre d’accident de trànsit amb persones atrapades i vehicles incendiats.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha destacat la gran labor de Protecció Civil d’Almenara al llarg d’aquests 20 anys en què s’ha consolidat com tot un referent local. Pérez ha recordat que “ens han ajudat en emergències, inundacions i incendis, en cada esdeveniment cultural, festiu o esportiu, han format als nostres joves, i molt especialment han realitzat una enorme labor en aquests anys de pandèmia, per tot això, una vegada més els felicitem per la seua desinteressada labor pel poble d’Almenara”.

Per part seua, el cap de Protecció Civil d’Almenara, Juan Carlos Mejías ha agraït al poble d’Almenara la seua col·laboració i suport al llarg d’aquestes dues dècades. A més també ha agraït “el suport de l’Ajuntament d’Almenara durant aquests anys, així com a les entitats, empreses i persones que han col·laborat amb nosaltres”. També va dedicar paraules de gratitud “a tots els voluntaris que han format part de Protecció Civil d’Almenara al llarg dels 20 anys, així com als actuals per continuar mantenint l’esperit de la formació”. Finalment Mejías ha assenyalat que “continuarem treballant dia a dia pel poble d’Almenara com ho hem fet en els últims 20 anys”. 

deja tu comentario

0