C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Prop de 700 persones participen de les activitats esportives promogudes per l’Ajuntament d’Almenara

L’Escola de Futbol Municipal i el gimnàs compten amb el major nombre d’usuaris i usuàries

Prop de 700 usuaris i usuàries s’han inscrit enguany en les activitats esportives, gimnàs i escoles esportives municipals que promou l’Ajuntament d’Almenara, cosa que significa, segons el regidor d’Esports, Lorenzo Vicent, que “els veïns i veïnes tornen a agafar el ritme i la seua aposta per l’esport” així com que “han trobat en les nostres propostes l’al·licient necessari per a aquesta pràctica que fomenta la salut i el benestar, que és el nostre objectiu”.

Així, en el desglossament d’usuaris destaca l’increment de l’Escola de Futbol Municipal que acull ja a 160 xiquets i xiquetes d’Almenara. També té una gran acollida el gimnàs municipal amb 105 usuaris anuals i altres 80 trimestrals al que se sumen una vintena amb l’abonament mensual. La gimnàstica per a la tercera edat també té un gran acolliment amb més de 50 participants.

La resta d’usuaris i usuàries es reparteixen entre les activitats proposades com la gimnàstica per a embarassades, l’spinning, el jumple, el freestyler, el running, la zumba, el hit, el hapkido, la gimnàstica aeròbica, la tecnificació de futbol, la sicomotricitat, les escoles municipals de pilota valenciana i escacs i dues novetats amb gran acceptació com són la zumba kids i el ballet. Les activitats es desenvolupen en grups reduïts.

El regidor d’Esports, Lorenzo Vicent, assenyala que “continuarem treballant per la cultura de l’esport, la salut i el benestar que és un dels nostres principals objectius com a equip de govern”. Tota persona interessada a participar en les activitats esportives municipals, pot informar-se i inscriure’s en la Regidoria d’Esports, situada en el Molí d’Arròs.

 

deja tu comentario

0