C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Prop de 300 persones adquireixen el lot solidari del 8-M d’Almenara

  • Home
  • Prop de 300 persones adquireixen el lot solidari del 8-M d’Almenara

Prop de 300 persones adquireixen el lot solidari del 8-M d’Almenara

24/02/2023 Ajuntament d´Almenara Comments Off

Inclou una samarreta, el berenar de la “Marxa de la Dona”, l’entrada a l’espectacle “Eternas” i un donatiu per a la AECC

Prop de 300 persones han adquirit el lot solidari del 8M d’Almenara impulsat des de l’àrea d’Igualtat del consistori per un valor de 7 euros. El lot serà per a les activitats programades el dissabte 4 de març i inclou una samarreta commemorativa, el berenar de la Marxa de la Dona, l’entrada a l’espectacle “Eternas” i a més es destinarà una part de la recaptació a l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) d’Almenara. Les persones que han adquirit aquest lot, podran a partir del dilluns passar a recollir-lo pel departament d’Igualtat de l’Ajuntament d’Almenara.

L’alcaldessa, Estíbaliz Pérez, ha destacat una vegada més “la solidaritat i participació de les dones i els homes d’Almenara en aquesta iniciativa dins de la programació del Dia Internacional de la Dona, amb aquesta iniciativa destinada a les dones valentes que es rebel·len contra la malaltia, d’una banda, i per una altra contra la violència de gènere i actituds similars”.

Així, aquest dissabte 4 de març es realitzarà la “Marxa per la Dona” a partir de les 16.30 hores. En finalitzar es realitzarà el lliurament a la representació de l’AECC de la part solidària del donatiu recaptat a través del lot. Posteriorment, es realitzarà el berenar enfront del CMC Paulo Freire, i a partir de les 19 hores se celebrarà l’espectacle “Eternas”.

ALTRES ACTIVITATS

No obstant això, aquests actes del dissabte 4 de març no són els únics que se celebren dins de la programació del Dia Internacional de la Dona a Almenara, perquè les activitats començaran el dijous 2 de març amb la inauguració a partir de les 19 hores de dues exposicions en el Centre Municipal de Cultura Paulo Freire: “Elles són la revolució” a càrrec d’Amnistia Internacional, i “Dones que s’adonen” a càrrec del Grup Fotogràfic d’Almenara (GFAL).

El diumenge 5 de març la sala d’actes del CMC Paulo Freire acollirà una sessió de teatre familiar titulada “Detectius en Acció” a càrrec d’Amimic Teatre, mentre que el dimecres 8 de març serà el Dia Internacional de les Dones, amb l’inici dels actes a les 11 del matí amb la batucada “Tiakatú” des del col·legi fins a la plaça 8 de Març. Allí es realitzarà a les 12 la lectura del manifest amb la col·laboració de l’alumnat del CEIP Joan Carles I.

El divendres 10 de març seguiran les activitats a la vesprada en la plaça 8 de Març amb ball hip-hop i un taller de DJ participatiu. Finalment, el diumenge 12 de març, a les set, en la sala d’actes del CMC Paulo Freire, Pepa Cases, interpretarà el monòleg “Sóc hiperactiva” a partir de les 19 hores.

La programació del 8-M s’ha elaborat de manera transversal entre les regidories d’Igualtat, Cultura, Esports i Joventut, comptant amb finançament del Ministeri d’Igualtat, a través de la Secretaria d’Estat d’Igualtat i Contra la Violència de Gènere.

0