Sin categoría, Uncategorized|

La Bandera Blava en una platja promou i reconeix els esforços, públics i ciutadans, per complir els criteris exigits de legalitat, accessibilitat, sanitat, educació ambiental, neteja i seguretat.

+ Informació

Els Senders Blaus són itineraris que enllacen, travessen o parteixen de platges, ports o centres d’interpretació que han estat guardonats amb la Bandera Blava en 2020. La voluntat de la iniciativa és la de fomentar la connexió de la xarxa de llocs amb Bandera Blava mitjançant senders que ajudin a posar en valor espais naturals i d’interès cultural i patrimonial propers a platges o port esportius que compten amb la Bandera Blava.

+ Informació

 

OFICINA DE TURISME ALMENARA

PLAZA DEL MAR s/n

12590 ALMENARA CASTELLÓ

Correu electrònic: almenara@touristinfo.net

TELÈFON: 962623100.

3km de costa componen la Platja d’Almenara. Una platja vorejada per un passeig marítim que es pot recórrer caminant d’un extrem a un altre amb el “Sender Blau”.

Un espai tranquil on podem gaudir també d’activitats culturals, esportives i d’oci.

Cada any es van afegint diferents serveis per a que la Platja Casablanca millore totes les necessitats per al turista i per al veïnat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Close Search Window
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad