C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Oberta la matrícula per als cursos i tallers del Centre FPA Paulo Freire d’Almenara

Les mesures sanitàries i les distàncies fan que les places en molts cursos i tallers siguen limitades 

El Centre Municipal de Formació de Persones Adultes Paulo Freire d’Almenara ja està ultimant l’obertura del curs, tant en els programes de formació reglada com no reglada, un curs que vindrà marcat especialment per “la distància, la desinfecció i neteja, la limitació de places i aforaments així com totes les mesures de seguretat necessàries a causa de la situació sanitària provocada per la covid-19” segons ha explicat el director del centre, Juan Pedro Navarro perquè “cal tindre una gran sensibilitat pel risc existent”.

Així, aquest exercici, a més de l’hidrogel, la presa de temperatura amb els termòmetres facilitats per l’ajuntament, la distància de seguretat, o una major neteja i desinfecció ampliant a un segon repàs a la vesprada a les aules i zones de major ús, també hi haurà una important limitació de places en alguns cursos per motius sanitaris i de distància pel que es reduiran les places habituals en diverses matèries. També s’han preparat algunes alternatives com la creació de subgrups que acudiran en dies alterns, especialment en el primer cicle d’idiomes, així com sessions on-line que es complementaran amb les presencials en els cicles superiors, al igual que en alguns tallers com el de fotografia digital, ja que en aquest cas s’usen ordenadors i va funcionar molt bé en el final del curs passat, tal com ha assenyalat Navarro.

Quant a la formació, dins del capítol reglat, destacar que l’inici del curs serà el 17 de setembre amb les proves de nivell, mentre que les classes començaran el 21. En aquesta matèria s’oferirà el graduat escolar per a secundària, que tindrà una oferta de places limitades a una quinzena d’alumnes. També s’oferirà la preparació d’accés al grau superior, així com tallers de lectura i memòria. Quant a idiomes, s’oferiran classes de valencià i anglés en diversos nivells.

Quant a la formació no reglada, les classes també seran amb places limitades i començaran el dia 1 d’octubre, destacant diversos apartats quant a cursos i tallers. Així s’ofereixen tallers de noves tecnologies i informàtica, de pintura i dibuix, d’història de l’art, de fotografia digital, restauració de mobles, ceràmica creativa o pachwork i costura creativa.

En l’apartat esportiu i per a posar-se en forma destaca la novetat del cardiofitness, que se suma a la tradicional zumba, activitats que també comptaran enguany amb grups matinals que se sumaran als vespertins. A més també hi haurà pilates, ioga (a la platja i al poble) i estiraments musculars. Les classes mentre faça bon temps seran exteriors i després interiors. Assenyalar que també comptaran amb menys places de l’habitual per les mesures sanitàries.

En l’apartat de formació musical, seguirà el taller de veu, així com la colla ukelele, i els cursos de guitarra, tant d’iniciació com de perfeccionament. Pel que respecta als joves, també tindran els cursos de ukelele i d’iniciació a la guitarra, que se sumaran als de funky hip-hop amb grups de 7 a 11 anys i de 12 a 16, així com d’anglés amb grups de 6 a 8 i de 9 a 12 anys.

El director del Centre Municipal de Formació de Persones Adultes, Juan Pedro Navarro, ha animat a matricular-se ràpidament a causa de les limitacions de places existents enguany. La matrícula estarà oberta mentre hi haja places disponibles. El centre estarà aquest mes de setembre obert de dilluns a divendres en horari de demà de 9 a 13 hores i de vesprada de 16 a 21 hores, mentre que a l’octubre només estarà operatiu l’horari vespertí. Per a més informació es poden consultar les xarxes socials del centre, bé telefonar al 96 262 35 20 o escriure al correu electrònic fpa@almenara.es

 

 

 

 

 

deja tu comentario

0