C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Nou municipis del pacte territorial per l’ocupació acorden no realitzar escoles d’estiu ni tampoc celebracions festives

 

La Piscina Municipal d’Almenara obrirà per a realitzar cursets de natació, però no hi haurà bany lliure

L’Ajuntament d’Almenara, juntament amb els consistoris de la Vall d’Uixó, Alfondeguilla, la Llosa, Moncofa, Artana, la Vilavella, Xilxes i Eslida, dins del marc del Pacte Territorial per l’Ocupació de la Plana Baixa, han acordat no obrir aquest estiu les Escoles d’Estiu, així com les ludoteques i escoles infantils municipals. En el cas d’Almenara, les classes en l’Escola Infantil Municipal es reprendran el mes de setembre. Tampoc se celebrarà la festivitat de Sant Joan a les platges, ni actes taurins, multitudinaris o que generen aglomeracions dins de les festes de les localitats.

El motiu d’aquest acord, segons les alcaldesses i alcaldes de les nou localitats, és garantir la seguretat dels veïns i veïnes de la comarca, evitant aglomeracions per a previndre l’aparició de rebrots de la Covid-19. En aquests moments la prioritat dels ajuntaments és garantir la seguretat i la salut, per la qual cosa s’ha arribat a aquest acord conjunt. Des de les nou localitats es vol insistir que ha sigut una decisió difícil, però ha prevalgut la responsabilitat, després de diverses reunions i valorar diferents opcions. No obstant això, els municipis podran buscar alternatives a aquestes activitats dins de les seues possibilitats i sempre garantint la seguretat dels veïns i veïnes.

PISCINA MUNICIPAL

D’altra banda, i en el marc d’aquestes decisions, tampoc estarà oberta a Almenara la piscina municipal per al bany lliure, tal com ha informat l’alcaldessa, Estíbaliz Pérez, a causa del risc que pot suposar. No obstant això, sí que estarà oberta tant en horari de demà com de vesprada per als cursos de natació, tant per a xiquets com adults, que es realitzaran en grups molt reduïts i amb les pertinents normes preventives. Pròximament, des de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Almenara s’informarà d’horaris, inscripcions, preus i com de les normes especials sanitàries que regiran enguany amb motiu de la Covid-19.

 

 

 

deja tu comentario

0