C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Nit de Sant Joan orgullosament diversa a Almenara

  • Home
  • Nit de Sant Joan orgullosament diversa a Almenara

Nit de Sant Joan orgullosament diversa a Almenara

L’Ajuntament d’Almenara i la Falla Plaça Els Pescadors van organitzar ahir la celebració emmarcada en la programació del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI

La celebració de la Nit de Sant Joan a Almenara es va emmarcar anit dins de la programació del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI sota el títol “Nit de Sant Joan Orgullosament Diversa”, una activitat organitzada i patrocinada entre la Falla Plaça Els Pescadors i l’Ajuntament d’Almenara en la qual es va realitzar a la Platja Casablanca una degustació de sardines, seguida de l’actuació de Drag Divax que va presentar el “Drag Xou” culminant la vetlada amb una discomòbil a càrrec d’Ángel Vidal i Dj’s Serrano.

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA DE GFAL

D’altra banda, en el Centre Municipal de Cultura Paulo Freire fins al dia 31 de juliol es podrà visitar la mostra fotogràfica “Imatges de l’Arc de Sant Martí” a càrrec del Grup Fotogràfic d’Almenara (GFAL) organitzada per la Regidoria de Cultura. L’exposició es podrà visitar de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i de 16.30 a 20.30 hores.

Les activitats continuaran el pròxim dimarts 28 de juny, dia de l’Orgull LGTBI, es realitzarà l’acte institucional enfront de l’Ajuntament, amb la tradicional lectura del manifest.

El dissabte 2 de juliol arribarà la “Pride Party”, una màster class de botes de rebot amb temàtica LGTBI+ a càrrec de Vanity Fit. La cita serà a les 19.30 hores en l’Aparcament Municipal de la Platja Casablanca d’Almenara. L’acte està organitzat des de la Regidoria d’Esports.

Finalment, el 8 de juliol, se celebrarà el “Dia de la Diversitat” amb tallers, activitats i photocall per al públic infantil amb la participació de l’alumnat de les Escoles d’Estiu. L’acte estarà organitzat des de la Regidoria de Joventut.

deja tu comentario

0