C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

«Música a la fresca» i «l’Estiuet» centren la programació cultural d’Estiu a la platja Casablanca d’Almenara

  • Home
  • «Música a la fresca» i «l’Estiuet» centren la programació cultural d’Estiu a la platja Casablanca d’Almenara

«Música a la fresca» i «l’Estiuet» centren la programació cultural d’Estiu a la platja Casablanca d’Almenara

Les actuacions començaran el divendres 8 i el diumenge 10 de juliol respectivament

La programació cultural d’estiu a la Platja Casablanca d’Almenara arrancarà el divendres 8 de juliol amb el renovat cicle “Música a la Fresca” que es consolida després de l’èxit del “Música segura a la Plaça” que es va realitzar durant els dos estius anteriors per la pandèmia. En aquesta ocasió seran cinc actuacions les que es realitzaran repartides entre el Parc Municipal i la zona de l’Oficina de Turisme.

Així el cartell de “Música a la Fresca” s’obrirà el divendres 8 de juliol a les 23 hores en el Parc Municipal de la Platja Casablanca amb la fusió de jazz-funk que interpretaran Jamzú amb Claudi Ferrer. El divendres 22 de juliol, després del parèntesi per la Fira, arribarà el rap en valencià de Malparlat. També serà en el Parc Municipal a les 23 hores.

El mes de juliol conclourà amb la bossa nova des del Brasil a càrrec de Thaïs Morell, que estrenarà la ubicació de l’Oficina de Turisme el divendres 29 a les 23 hores. En el mateix lloc i a la mateixa hora actuarà el 5 d’agost, Esther, que interpretarà cançons d’autora.

El cicle el tancarà el diumenge 7 d’agost a les 19.30 hores en el Parc Municipal la banda simfònica de l’Associació Musical Santa Cecília d’Almenara que celebrarà el tradicional concert d’estiu.

L’ESTIUET PER A PÚBLIC FAMILIAR

A més de la programació musical, també arriba aquest estiu el tradicional Estiuet, amb set actuacions per a públic familiar al llarg de l’estiu a la Platja Casablanca. Començarà el diumenge 10 de juliol a les 20 hores en el Parc Municipal amb Rapunzel y el ladrón de la corona a càrrec de la Tourné Teatro. El diumenge 17 de juliol hi haurà jocs tradicionals en el recinte de la Fira d’Estiu del Comerç a la Mar a càrrec de la Ludoneta.

Aimimic Teatre arribarà el diumenge 24 de juliol a les 20 hores per a representar en el Parc Municipal l’obra Marina, un mar de leyendas. En el mateix espai i a la mateixa hora, el 31 d’agost, arribarà Baraka Circ amb Amor de abuela.

El dissabte 20 d’agost a les 22 hores es recuperarà després del parèntesi de la pandèmia el tradicional Xixo xixero amb l’acompanyament de la Colla Garramatxa, per a després prosseguir la vetlada amb El flautista de Hamelín a càrrec d’Aimimic Teatre en el Parc Municipal.

El 28 d’agost, a les 20 hores en el Parc Municipal, Ameba Teatre arribarà amb el seu Carro de Jocs. L’Estiuet es tancarà el 5 de setembre a les 20 hores enfront de l’Ermita de la Platja Casablanca d’Almenara amb Descobrim la Lluna.

 

deja tu comentario

0