C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

MÉS DE 400 PERSONES PARTICIPEN EN L’ESTIU ESPORTIU EN EL MES DE JULIOL

  • Home
  • MÉS DE 400 PERSONES PARTICIPEN EN L’ESTIU ESPORTIU EN EL MES DE JULIOL

MÉS DE 400 PERSONES PARTICIPEN EN L’ESTIU ESPORTIU EN EL MES DE JULIOL

02/08/2023 Ajuntament d´Almenara Comments Off

La Volta a Peu de la platja Casablanca i la XII Travessia se celebren aquest mes d’agost

Més de 400 persones han participat aquest mes de juliol en les activitats esportives municipals que promou la regidoria d’Esport de l’Ajuntament d’Almenara mitjançant els cursos de l’Estiu Esportiu.

Aquest juliol l’activitat amb més afluència ha estat el Freestyler amb 104 participants. Per la seua part, Zumba també continua amb el seu èxit amb 95 persones inscrites. En Spinning han participat 35 usuaris i usuàries i en Jumper by aerower (botes de rebot) 52 persones.

Quant a la natació han sigut 125 persones les que han realitzat els cursos en la Piscina Municipal: aquagym, natació per a distintes edats i perfeccionament.

Per al regidor d’Esports Lorenzo Vicent el balanç és molt positiu, ja que «cada estiu són més les persones que aposten per l’Estiu Esportiu i això ens motiva a continuar millorant els serveis i l’oferta que prestem».

A més a més, aquest dissabte, 5 d’agost, arriba la XXXIX edició de la Volta a Peu a la Platja d’Almenara, amb el recorregut per la zona marítima de 5 km. Les inscripcions estan obertes en Sportmaniacs fins a aquesta mitjanit.

Finalment, la XII Travessia nadant de la Platja Casablanca es durà a terme el diumenge 13 d’agost. Les persones interessades poden inscriure’s Sportmaniacs.

 

0