Noticias del pueblo|

L’Ajuntament d’Almenara s’adhereix a la Xarxa de Punts Violetes Turístics de la Comunitat Valenciana

L’Oficina de Turisme d’Almenara es convertirà en un Punt Violeta Turístic després de l’adhesió a la Xarxa de Punts Violetes Turístics de la Comunitat Valenciana en virtut de l’acord entre Turisme Comunitat Valenciana i l’Institut Valencià de les Dones al qual se suma l’Ajuntament d’Almenara segons ha informat l’alcaldessa, Estíbaliz Pérez.

Amb aquesta adhesió Almenara també es convertirà en un “destí segur, en un destí violeta amb un punt de primera atenció per a persones que es troben desplaçades i desconeguen altres punts municipals per a ser ateses en cas de patir una agressió sexista cap a elles mateixes o a una tercera persona” segons ha informat l’alcaldessa. D’aquesta manera “també posem la nostra hospitalitat turística en aquest nou servei d’atenció parell previndre i buscar un espai segur cap als nostres visitants”.

Així en virtut del conveni d’adhesió perquè l’Oficina de Turisme del Molí d’Arròs es convertisca en un Punt Violeta, la Generalitat Valenciana formarà al personal de l’oficina en matèria de prevenció de violència masclista i d’assessorament bàsic, així com també facilitarà el desenvolupament d’accions informatives a turistes i població en general i entregarà els suports necessaris per a la informació i la identificació del punt violeta.

Per part seua, l’Ajuntament d’Almenara, es compromet a atendre en l’Oficina de Turisme a les víctimes de la violència masclista, així com a incorporar al protocol local sobre agressions sexistes el procediment a seguir pel personal de la Tourist Info per a comunicar els casos al departament corresponent. A més també es conscienciarà en les zones turístiques per a previndre la violència masclista.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Close Search Window
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad