C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

L’irlandés John Sheridan, millor autor del XLII Concurs de Fotografia Vila d’Almenara VII-Saló Internacional Digital 2021

S’han presentat 2.665 fotografies diferents de 247 autors pertanyents a 43 països

L’irlandés John Sheridan s’ha proclamat vencedor i per tant millor autor del XLIII Concurs de Fotografia Vila d’Almenara-VII Saló Internacional Digital 2021 organitzat pel Grup Fotogràfic d’Almenara (GFAL) i patrocinat per l’Ajuntament d’Almenara. El concurs compta amb el reconeixement de la Federació Internacional de l’Art de la Fotografia (FIAP), la Confederació Espanyola de Fotografia (CEF), la Federació Llevantina de Fotografia (FLF) i la Federació Catalana de Fotografia.

El millor autor del Saló Internacional s’emporta un premi de 1.200 euros, així com la insígnia especial FIAP i un trofeu. A més també es reparteixen un total de 82 premis entre autors i autores en les categories de Monocrom, Lliure Color, Viatges (monocrom i color) i diplomes del Chairman.

En aquesta edició s’han presentat 2.665 fotografia pertanyents a 237 autors i autores provinents de 43 països del món, com per exemple Irlanda, procedència del millor autor, Espanya, Eslovènia, Àustria, Indonèsia, Vietnam, els Estats Units, Malàisia, França, Bèlgica, Polònia, Croàcia, el Regne Unit, Turquia, l’Argentina, Oman, Sud-àfrica, Israel, Hong Kong o Itàlia entre altres.

El jurat del concurs estava format per la italiana Cristina Garzone i l’argentí Luis Alberto Franke, representant a la FIAP, juntament amb Fernando Herrero Zarzoso de la CEF i FLF. Com chairman ha exercit Santos Moreno.

 

 

 

 

deja tu comentario

0