C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

L’IES Almenara corre contra el bullying

  • Home
  • L’IES Almenara corre contra el bullying

L’IES Almenara corre contra el bullying

Más de 500 persones han participat en la carrera sota el lema “Si estàs mirant, estàs participant”

Aquest matí més de 500 persones entre alumnes, professors i personal no docent han dit “No al bullying” en una carrera organitzada per l’IES Almenara amb el lema “Si estàs mirant, estàs participant” per a conscienciar i previndre l’assetjament escolar en tots els àmbits, tant el personal, com també a través de les xarxes socials o elements tecnològics com el denominat ciberbullying.

Així doncs en una jornada festiva i alhora de conscienciació els i les alumnes de l’IES Almenara, juntament amb professorat, i personal no docent han pres els carrers de la localitat en una carrera en la qual també ha participat l’alumnat de sisé de primària dels col·legis d’Almenara, Xilxes i la Llosa. Destacar també la presència de públic que ha animat als i les atletes participants en la prova.

A més de la part competitiva, amb la victòria de Nacho Quílez i Elisabeth Alonso, i el repartiment dels pertinents guardons, també hi ha hagut el sorteig de diversos regals entre els i les participants. També s’han repartit samarretes commemoratives a participants i col·laboradors, així com entrepans, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Almenara, Cooperativa San Roque d’Almenara, i Caixa Rural Almenara. Per part seua, l’AMPA de l’IES Almenara i Frutería Daniel han repartit fruita després de l’esdeveniment. L’Ajuntament d’Almenara també ha col·laborat amb tot el dispositiu i infraestructures necessàries per a la prova.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha volgut felicitar l’IES Almenara per aquesta iniciativa, en aquesta ocasió contra elbullying, que és un “dels principals problemes que hui es poden trobar en el món educatiu i en la convivència entre els joves” pel que “cal conscienciar perquè aquests actes no es produïsquen i fomentar la convivència, i què millor que practicant esport i corrent contra el bullying”.

deja tu comentario

0