Noticias del pueblo|

S’ha realitzat un vídeo que es podrà veure des de demà a les 19 hores en les xarxes socials del centre i en les de l’Ajuntament d’Almenara

Tot l’alumnat de l’IES Almenara ha realitzat el repte de ballar la cançó “Jerusalema” representant un cant d’esperança contra el coronavirus així com un homenatge a totes aquelles persones que ens han deixat per la pandèmia. Amb el ball de cadascuna de les classes, així com el conjunt de l’alumnat al pati, s’ha enregistrat un vídeo que podrà veure’s des d’aquest divendres 16 d’abril a les 19 hores en el canal de Youtube de l’IES Almenara, així com també en les diferents xarxes socials i blog del centre. També es podrà veure posteriorment en les xarxes socials de l’Ajuntament d’Almenara.

Per a l’enregistrament del repte del ball de “Jerusalema” que s’ha convertit en viral a tot el món, els i les participants han portat posada una samarreta de color blau amb el missatge #guanyarem. D’aquesta manera l’IES Almenara espera que “s’haja donat un gran impuls en la lluita contra aquest virus, així com un renovat aire d’il·lusió i esperança en què molt prompte tot tornarà a ser com sempre”. Al mateix temps “volem realitzar amb el vídeo un homenatge a totes les víctimes d’aquesta pandèmia, que tots tindrem sempre en els nostres cors”.

Finalment des del centre es vol agrair el suport de Caixa Rural Almenara, que ha proporcionat les samarretes, així com a FLYDRONAIR, que s’ha encarregat d’enregistrar des del cel les imatges amb unes vistes “espectaculars”.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Close Search Window
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad