C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

L’exhibició de retalladors locals obri les programació taurina de les Festes Patronals d’Almenara

Se celebren en una plaça portàtil situada en el recinte firal

Aquesta vesprada han començat en la plaça portàtil situada en el recinte firal d’Almenara els actes taurins dins de les festes patronals de la localitat en una jornada patrocinada per l’Ajuntament d’Almenara.

Amb caps de bestiar del ramader local Tauro Covatelles s’ha celebrat en primer lloc l’exhibició de retalladors locals amb dotze participants. Així han demostrat les seues habilitats davant el públic assistent a la plaça Serafín, Diego, Josep, Sergio, Oliete, Ximo, Pacheche, Pau, Marcos, Albert, Omar i Maxi. En agraïment per la seua participació i col·laboració han rebut un xec-regal perquè el puguen utilitzar en els comerços locals.

Posteriorment la jornada vespertina ha continuat amb l’exhibició de bestiar boví del ramader local per a seguir amb la solta d’un bou salvatge de la ramaderia de Torreherberos.

A la nit, està prevista l’exhibició d’emboladoras amb les quadrilles “Con un par o varios” i “Esencias Taurinas”, seguida de l’embolada del bou exhibit a la vesprada.

Demà dissabte continuaran les celebracions taurines amb les exhibicions programades per la Penya Joventut Taurina en sessions de matí, vesprada i nit mentre que el diumenge serà el torn de les propostes de la Penya Taurina El Morrillo.

Cal recordar que les exhibicions taurines són solidàries ja que s’ha d’adquirir per un euro per sessió (matí, vesprada i nit) l’entrada a la plaça, donatiu que es destinarà a l’Associació Espanyola Contra el Càncer. Informar també que les entrades estan esgotades a excepció del mínim que es reserva per a taquilla.

 

deja tu comentario

0