C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

L’ESGLÉSIA DELS SANTS JOANS D’ALMENARA ACOLLIRÀ EL DISSABTE UN CONCERT DE MÚSICA BARROCA DE L’ESTANÇA HARMÒNICA

  • Home
  • L’ESGLÉSIA DELS SANTS JOANS D’ALMENARA ACOLLIRÀ EL DISSABTE UN CONCERT DE MÚSICA BARROCA DE L’ESTANÇA HARMÒNICA

L’ESGLÉSIA DELS SANTS JOANS D’ALMENARA ACOLLIRÀ EL DISSABTE UN CONCERT DE MÚSICA BARROCA DE L’ESTANÇA HARMÒNICA

18/05/2023 Ajuntament d´Almenara Comments Off

Forma part del cicle “Vetlades barroques en escenaris històrics” promogut per la DIputació de Castelló

Aquest dissabte a les huit de la vesprada l’Església dels Sants Joans d’Almenara acollirà el concert de l’Estança Harmònica dins del cicle “Vetlades barroques en escenaris històrics” promogut des de la Diputació de Castelló.

A Almenara s’oferirà el concert titulat “Divina Concòrdia” en el qual s’interpretaran àries i duos de música sacra i culta. Així a l’Església d’Almenara sonaran temes de Pergolesi, Bach, Händel, Vivaldi, i Monteverdi.

L’Estança Harmònica és una formació vocal i instrumental que va nàixer en el 2007 a Castelló de la Plana, amb l’objectiu d’interpretar la música escrita a Europa des de 1600 fins a 1750. Està format per la soprano Isabel Alcaraz, el contratenor Miquel Gómez, els violinistes Albert Cabedo i Miquel Àngel López, Miquel Falomir amb la viola, Anna Pitarch amb el violoncel i Manel Sifre amb el clavicèmbal.

Amb el cicle “Vetlades barroques en escenaris històrics” es busca redescobrir el patrimoni arquitectònic i cultural de les localitats a través de la música, així com portar la música barroca en directe a municipis on normalment no arriben aquestes propostes.

El cicle va començar en 2020 i enguany arribarà no sols a Almenara, sinó també a altres localitats com Sucaina, Benassal, Vilafamés, Gaibiel, Vilafranca, Peníscola, i l’Alcora.

0