C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

L’Escola Infantil Municipal d’Almenara incorporarà activitats extraescolars de música el pròxim curs

  • Home
  • L’Escola Infantil Municipal d’Almenara incorporarà activitats extraescolars de música el pròxim curs

L’Escola Infantil Municipal d’Almenara incorporarà activitats extraescolars de música el pròxim curs

A partir del 12 de setembre es modificarà l’horari de les classes que serà de 8.30 a 16.30

L’Escola Infantil Municipal, gestionada de manera directa per l’Ajuntament d’Almenara, ja està preparant el pròxim curs escolar que començarà el 12 de setembre coincidint amb la resta d’etapes educatives. Una de les novetats serà el canvi d’horari, atenent les peticions rebudes, per la qual cosa passarà a ser de 8.30 a 16.30 hores.

Una altra novetat important és que per primera vegada en les instal·lacions de l’Escola Infantil Municipal s’oferiran activitats extraescolars per a l’alumnat, que començaran quan acabe la jornada lectiva. En aquest cas s’oferirà l’educació musical en col·laboració amb l’Escola de Música Si-fa-sol de l’Associació Musical Santa Cecilia d’Almenara, que s’encarregarà d’impartir-les, com no, adaptant-se a les edats de l’alumnat. És una nova aposta per potenciar l’educació dels més xicotets i xicotetes a través de la música.

Aquesta iniciativa se suma a l’ensenyament de l’anglés, que es realitza des de fa uns anys dins de la jornada lectiva per a l’alumnat amb l’objectiu de potenciar l’aprenentatge d’aquest idioma des dels primers anys.

D’altra banda, encara que s’està en període de consolidació de matrícula, destacar que seran aproximadament 115 alumnes d’entre 0 i 3 anys els que cursen els seus estudis en l’Escola Infantil Municipal, alumnat que es repartirà en una aula de 0-1 any, 5 aules de 1-2 anys i 4 aules de 2-3 anys.

deja tu comentario

0