C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

L’Escola de Nadal d’Almenara serà del 23 de desembre al 7 de gener

A partir del pròxim dilluns començarà el termini per a les inscripcions, que serà fins al 16 de desembre

A partir del pròxim dilluns 16 de novembre comença el període d’inscripció per a l’Escola de Nadal d’Almenara, que estarà obert fins al 16 de desembre. Podrà assistir l’alumnat escolaritzat entre 3 i 12 anys d’edat. Les inscripcions es podran realitzar en el Departament de Cultura de l’Ajuntament d’Almenara, situat en el segon pis, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. A més també podran realitzar-se els dijous a la vesprada, de 17 a 19 hores en el Casal Jove. El preu serà de 20 euros per a les persones empadronades i 30 per a les que no.

Les activitats de l’Escola de Nadal tenen previst desenvolupar-se en l’edifici central del CEIP Juan Carlos I d’Almenara entre el 23 de desembre de 2021 i el 7 de gener de 2022 de 9 a 13 hores. Allí sota el lema “un Nadal per a recordar” es realitzaran activitats “màgiques”, manualitats, contacontes, danses i balls, es cantaran cançons nadalenques, hi haurà gimcanes i “escape rooms” així com també excursions.

A més també s’activen en l’Escola de Nadal tots els protocols sanitaris vinculats a la Covid-19 amb les mesures vigents i estimades. La màscara serà obligatòria per a l’alumnat major de 6 anys així com també per al personal de l’Escola de Nadal.

Finalment, com és habitual, la gestió de l’Escola de Nadal serà directa des de l’Ajuntament d’Almenara, realitzant la contractació dels monitors i monitores que puguen ser necessaris i necessàries per al desenvolupament de les activitats programades coordinades des de la Regidoria de Joventut.

InscripcióEscolaNadal

deja tu comentario

0