C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Les lletres corpòries nou punt de trobada en el passeig marítim de la platja Casablanca d’Almenara

  • Home
  • Les lletres corpòries nou punt de trobada en el passeig marítim de la platja Casablanca d’Almenara

Les lletres corpòries nou punt de trobada en el passeig marítim de la platja Casablanca d’Almenara

Fins diumenge que ve es pot visitar la Fira d’Estiu a la Mar amb les millors promocions del comerç local

Des d’aquesta nit ja es poden contemplar les lletres corpòries amb el nom d’Almenara en el Passeig Marítim de la Platja Casablanca. L’alcaldessa, Estíbaliz Pérez, ha ressaltat que les lletres són un “nou símbol i punt de trobada a la nostra platja, un nou referent que identificarà a la localitat”. Aquestes lletres, que també tenen il·luminació per a la nit, s’han instal·lat després de les obres realitzades pel Govern d’Espanya per a frenar l’erosió, amb la construcció dels nous espigons que donen una nova fisonomia a la platja. Les lletres se situen en la pèrgola del final del Passeig Marítim del nucli urbà, just abans de l’inici del passeig de fusta.

L’acte de descoberta de les lletres s’ha realitzat aquesta vesprada amb motiu de les celebracions per la fi de les tan esperades obres de les esculleres. Demà a les 22.30 hi haurà un correfoc pel Passeig Marítim a càrrec de la Diabòlica de Morvedre i la Colla Garramatxa d’Almenara. L’inici serà en el mirador i el final en les noves lletres corpòries.

FIRA D’ESTIU A LA MAR

Aquests actes commemoratius de la finalització de les obres dels espigons coincideixen amb una nova edició de la Fira d’Estiu a la Mar, que ha obert hui les seues portes per a oferir les novetats i promocions del comerç local. Els expositors estaran oberts des de les 19.30 hores de la vesprada, cada dia fins diumenge que ve en el Passeig Marítim a l’altura del Ros-Mari.

En ella participen: El Rincón de Inma, Caprichos (moda i complements), Maria José, sabates i més, Infopower (informàtica), El Rincón de Gada (joieria i bijuteria), Vega&Me (moda infantil), Chelo Agramunt (moda, complements i perruqueria) i Bar la Plaça.

A més també és present el Consorci Gestor del Pacte Territorial per l’Ocupació de la Plana Baixa que sota la marca Castelló Sud promociona turísticament la comarca. També informarà de les accions que es realitzen per a fomentar l’ocupació i la formació.

En la Fira d’Estiu a la Mar també hi haurà un espai per a les exposicions dels artistes locals amb una mostra de les pintures d’Elías Fernández de Quero, Pepe Canós i José Luis Navarro.

El músic local Leandro Yanguas ha sigut l’encarregat de posar la banda sonora a la primera jornada de la Fira, amb l’habitual concert de música en directe en el Passeig Marítim d’Almenara. En la programació també destaca per al dissabte a les 23.45 hores la tradicional desfilada de moda i complements junt a la mar Mediterrània de Chelo Agramunt. El diumenge a les 20 hores, dins de la programació de l’Estiuet arribaran els jocs tradicionals de la Ludoneta.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha convidat a veïnes, veïns i visitants a “acudir a la tradicional Fira d’Estiu a la Mar per a conéixer el nostre comerç local i fomentar la nostra economia” perquè “aquesta fira s’ha convertit en tot un referent al llarg del pas dels anys”. L’alcaldessa ha agraït als comerços i empreses locals la seua aposta i participació en el certamen.

deja tu comentario

0