C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Les Festes Patronals d’Almenara acaben amb processó, actes culturals i el berenar per als jubilats i jubilades

  • Home
  • Les Festes Patronals d’Almenara acaben amb processó, actes culturals i el berenar per als jubilats i jubilades

Les Festes Patronals d’Almenara acaben amb processó, actes culturals i el berenar per als jubilats i jubilades

02/10/2022 Ajuntament d´Almenara Comments Off

Hui s’ha celebrat el dia de la Policia Local amb un reconeixement als i les agents pels serveis que presten a la població

Hui han finalitzat les festes patronals d’Almenara 2022 amb una jornada que hi ha hagut actes religiosos, culturals, el berenar per a jubilats i jubilades i la celebració del Dia de la Policia Local.

Aquest matí s’ha celebrat l’últim acte religiós de les festes, la Processó del Trasllat, en la qual han participat els festers i festeres. A més a la vesprada, el públic familiar, ha pogut gaudir de l’espectacle d’animació itinerant Corral Kaos de la Companyia de Teatre Scurasplats. Assenyalar també que demà seguirà oberta la fira d’atraccions, amb un preu de 1,5 euros per viatge.

D’altra banda, el poliesportiu cobert d’Almenara ha acollit aquesta vesprada també el tradicional berenar per als jubilats i jubilades de la localitat en la qual han participat més de 300 persones. Com de costum, Ximo Beri, s’ha encarregat de l’ambient musical i del ball posterior. El berenar està organitzat per l’Ajuntament d’Almenara en col·laboració amb l’Associació de Jubilats i Pensionistes “la Creueta”.

DIA DE LA POLICIA LOCAL

Després de dos anys de pandèmia, aquest matí s’han recuperat les celebracions del Dia de la Policia Local, que coincideix amb el dia de Sant Miquel en plenes festes de la localitat, i que per costum es trasllada a l’últim diumenge dels festejos. L’alcaldessa, Estíbaliz Pérez, juntament amb el Cap de la Policia Local, Javier Navarro han destacat l’enorme treball i gran actitud que realitza la Policia Local d’Almenara, no sols en el dia a dia, sinó també en tots els programes en els quals participa, com és el cas de viogen.

Pérez igualment ha agraït el gran servei que la Policia Local d’Almenara ha prestat durant aquests dos anys de pandèmia, que han sigut molt durs. A més també ha volgut destacar la col·laboració prestada per la Policia Local de la Vall d’Uixó a través del conveni aconseguit enguany, que ha permés reforçar la plantilla quan ha sigut necessari. També ha fet extensiu l’agraïment per la seua labor a Protecció Civil d’Almenara, així com també a la Guarderia Rural, Guàrdia Civil i Policia Autonòmica.

Finalment, s’ha entregat una placa i s’ha realitzat un homenatge a l’agent Salvador Tomás Martínez, que després de desenvolupar tota la seua carrera en el cos de Policia d’Almenara, enguany es jubila.

 

0