C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Les Falles d’Almenara 2020 se suspenen

Les dues comissions de la localitat han cancel·lat els seus festejos d’enguany

Les dues comissions falleres d’Almenara, la Falla El Compromís i la Falla Plaça els Pescadors de la Platja Casablanca d’Almenara han acordat cancel·lar de manera definitiva els festejos previstos per a enguany i tornar a les celebracions a març de 2021 davant la situació provocada pel covid-19 i que es van ajornar el mes de març passat. Així totes dues comissions comencen a preparar les celebracions del pròxim exercici. Des del consistori, l’alcaldessa, Estíbaliz Pérez, ha agraït la responsabilitat de totes dues comissions falleres per la presa d’aquesta decisió tan complicada a causa de les condicions sanitàries actuals. Al mateix temps els ha animat a començar a preparar amb il·lusió el nou exercici.

Des de la falla el Compromís, el president Héctor Martínez Piña, ja ha avançat que per a 2021 repetiran les falleres majors i president infantil, així com també buscaran ampliar el monument d’enguany que es va plantar i després es va retirar, així com millorar la programació prevista. Per part seua, el president de la falla Plaça dels Pescadors, Josué Sáez Corral, ha assenyalat que es reprendrà la falla per al 2021 amb més força encara, ampliant el monument per a col·laborar amb l’artista, així com la programació prevista.

També ha afegit que repetiran les falleres majors d’enguany així com el president infantil, i que s’acolliran a les normatives que dicte la Junta Central Fallera.

 

 

 

 

deja tu comentario

0