C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Les dones interessades a participar en el Taller d’Ocupació per a dones d’Almenara ja poden inscriure’s en LABORA

  • Home
  • Les dones interessades a participar en el Taller d’Ocupació per a dones d’Almenara ja poden inscriure’s en LABORA

Les dones interessades a participar en el Taller d’Ocupació per a dones d’Almenara ja poden inscriure’s en LABORA

A més s’han convocat ja tres places per a la direcció, administració i docència

Almenara, 13 de setembre de 2022

L’Ajuntament d’Almenara a poc a poc va fent els passos per a la posada en marxa al llarg del mes de novembre del Taller d’Ocupació per a Dones de la localitat que se centrarà en l’àrea de la gestió administrativa. En aquest cas informar que aquelles dones que estiguen interessades a participar en aquest projecte com a alumnes-treballadores, hauran de dirigir-se al centre LABORA – SERVEF de La Vall d’Uixó i inscriure’s en l’especialitat ADGD0308_2 ACTIVITATS DE GESTIÓ ADMINISTRATIVA.

Destacar que aquesta és una inscripció prèvia i que pròximament ja eixiran les bases sobre aquest tema. La selecció de les alumnes-treballadores la realitzarà Labora. Recordar que hi ha un total de 10 places disponibles.

D’altra banda, fins dilluns que ve, 19 de setembre, estarà obert el termini perquè les persones interessades puguen formar part de l’equip docent i administratiu. Seran tres places les oferides per a formar part d’aquest equip.

La primera plaça és la de director o directora del Taller d’Ocupació amb una jornada del 100% durant un any, per a la qual s’exigeix la corresponent titulació universitària; la segona és la d’auxiliar administratiu amb una jornada del 50% durant un any i amb el requisit de la corresponent FP I o Cicle de Grau Mitjà en l’especialitat; i finalment la plaça de docent amb una jornada del 100% durant un any, i amb la titulació i experiència requerida en les bases.

Totes les persones interessades podran obtindre tota la informació referent a la convocatòria d’aquestes tres places en la seu electrònica de l’Ajuntament d’Almenara o en el propi consistori. El termini per a presentar les corresponents instàncies i sol·licituds, bé en la seu electrònica o a l’ajuntament conclourà el dilluns 19 de setembre.

El Taller d’Ocupació per a Dones d’Almenara s’emmarca en el programa per al foment de la formació i la inserció laboral de les dones. Per a la realització del taller s’ha dotat a l’ajuntament d’una subvenció de més de 250.000 euros procedent de la Generalitat Valenciana. En aquest taller participaran 10 dones majors de 18 anys inscrites en Labora, a les quals es formarà en el capítol administratiu i a més realitzaran pràctiques remunerades. Les classes seran en el Centre FPA Paulo Freire d’Almenara.

deja tu comentario

0