C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Les aquarel·les de José Luís García obrin la temporada d’exposicions en el Museu del Molí d’Arròs d’Almenara

La mostra “Aigua i Colors” contempla una trentena de pintures de l’artista, veí de la localitat

En el Museu del Molí d’Arròs d’Almenara comença demà la temporada d’exposicions, dins del cicle CulturArt, amb la mostra d’aquarel·les titulada “Aigua i Colors” de José Luis García, que es prolongarà fins a l’11 de desembre en les instal·lacions del recinte, declarat com a Col·lecció Museogràfica en 2019.

La mostra recull 30 aquarel·les en les quals combina diversos estils i temàtiques. Així, podem trobar paisatges naturals com Els Estanys d’Almenara o l’Albufera de València, o bé zones urbanes com  racons de Venècia o de Granada. L’exposició també inclou una sèrie d’aquarel·les basades en el món de la tauromàquia. Així es podran contemplar des de les vestimentes dels toreros o fins i tot els propis bous en l’arena.

José Luis García és un pintor autodidacta que va nàixer en la localitat de Nules, però que viu a Almenara des de fa més de 30 anys. Ara té l’oportunitat d’ensenyar amb aquesta exposició “Aigua i Colors” el treball realitzat al llarg dels dos últims anys.

L’exposició es podrà visitar entre el 10 de novembre i l’11 de desembre en el Museu del Molí d’Arròs en horari matinal de dilluns a divendres, de 9.30 a 14 hores i els dissabtes d’11 a 13 hores. L’horari vespertí de visites serà de dimecres a dissabte de 17 a 19 hores.

La mostra d’aquarel·les de José Luis García obri la nova temporada de CulturArt en el Museu del Molí d’Arròs d’Almenara que es prolongarà amb l’exposició “Admirades” comissariada per Ana Ortín, a la qual seguirà “Ignacia” de l’artista valenciana Greta Ramos i “Bio-Lectures” comissariada per Irene Gras Cruz.

deja tu comentario

0