C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Les analítiques de les aigües residuals descarten la presència de coronavirus a Almenara

L’alcaldessa Estíbaliz Pérez recorda que “no podem baixar la guàrdia i cal tindre responsabilitat individual perquè encara hi ha molt de risc”. 

Les analítiques preses de les aigües residuals del nucli urbà d’Almenara com de la Platja Casablanca han donat negatiu quant a la presència en les mateixes de la Covid-19. Així es desprén de les mostres preses divendres passat 31 de juliol en tots dos llocs per part de l’empresa Hidraqua, encarregada del servei i a la qual se li van contractar la realització d’aquestes analítiques.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez ha destacat que “són bones les notícies que ens porten les analítiques però no podem baixar la guàrdia, perquè continuarem prenent mostres i analitzant les aigües residuals periòdicament per a comprovar l’evolució i els resultats que ens vagen oferint les mateixes”.

Ara bé, l’alcaldessa ha recordat que “el virus segueix ací i no podem relaxar-nos ni confiar-nos, i per això no hi ha que oblidar la distància de seguretat, l’ús de la màscara, així com també la neteja de mans i especialmente tindre molta responsabilitat individual”.

 

 

 

deja tu comentario

0