C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Les analítiques d’aigües residuals detecten covid-19 a la Platja Casablanca

En el nucli urbà d’Almenara no es detecta la presència de coronavirus

Les analítiques de les aigües residuals de la Platja Casablanca d’Almenara han detectat la presència de covid-19, encara que en nivells baixos. Per contra, les anàlisis realitzades en les aigües residuals del nucli urbà d’Almenara són negatius i per tant descarten la presència del coronavirus en la zona. Les mostres van ser preses dilluns passat, 24 d’agost.

Aquestes són les dades que es desprenen de les anàlisis realitzades per l’empresa concessionària, Hidraqua, contractades precisament per a poder detectar la presència del coronavirus en les aigües residuals de la localitat. Cal assenyalar que en les passades mostres no es va detectar la presència del virus ni a la platja ni en el nucli urbà. La presa de mostres i analítiques continuarà realitzant-se periòdicament per a fer un seguiment.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha demanat una vegada més “responsabilitat” als veïns i veïnes de la localitat perquè “com podem veure el virus segueix amb força i s’ha detectat ja en les aigües residuals de la Platja Casablanca, sense oblidar la detecció d’algun positiu, que s’ha produït en els últims 14 dies”.

Per això “ara més que mai, hem d’extremar totes les precaucions i complir les normes sanitàries vigents, especialment l’ús obligatori de màscara, la distància de seguretat i la higiene de mans” però també “fer cas de recomanacions, com la de no reunir-se més de 10 persones en l’àmbit social”.

 

 

 

 

 

 

 

deja tu comentario

0