C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

Les activitats de l’estiu esportiu d’Almenara començaran dilluns que ve

La regidoria d’esports ha adaptat les classes esportives a la situació de nova normalitat 

Dilluns que ve 6 de juny començaran les activitats de l’Estiu Esportiu 2020 a Almenara en les quals es podran practicar les diverses modalitats esportives habituals de l’estiu, això sí, adaptades a la nova normalitat. Així continuarà el running, el ciclisme de sala, la zumba, el freestyler o el jumple by aerower. Les persones interessades poden inscriure’s en el Molí d’Arròs, on se’ls informarà de preus i condicions de cada pràctica esportiva.

El regidor d’esports, Lorenzo Vicent, ha assenyalat que “seguint la senda del running que recuperem al principi, ara proposem la resta d’activitats esportives estiuenques, encara que amb alguns canvis per a adaptar-nos a la nova normalitat i alhora, fomentar la pràctica esportiva i el benestar físic”. Així, en tots els casos caldrà arribar i anar-se amb la màscara obligatòria i respectar les distàncies de seguretat. A més hi haurà control d’assistències i ningú podrà canviar-se de grup durant l’estiu. Finalment destacar que espais i materials seran desinfectats després del seu ús.

Per aqueix motiu, la zumba, que continuarà sent en la plaça dels Pescadors, tindrà dos grups, el de dilluns i dijous o el de dimarts i divendres i un límit de 50 persones per grup. A més hi haurà una sèrie de requadres amb les distàncies en aquesta plaça i una zona per a depositar les pertinences personals. Tot serà desinfectat en finalitzar la classe.

El freestyler es trasllada enguany a la *Plaça de la Gola, prop de la gola de la Llosa, amb l’objectiu de buscar un espai més ampli per a guardar les distàncies. Amb el mateix objectiu, enguany el spinning es realitzarà en el poliesportiu municipal. Es mantenen en els seus llocs habituals el jumple (Plaça Pescadors) i el running (pont de l’arena). Destacar que els materials de freestyler i jumple es podran comprar o bé llogar per a tot l’estiu.

deja tu comentario

0