C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

L’Associació Musical Santa Cecília d’Almenara reprén les activitats amb el concert extraordinari de Primavera

  • Home
  • L’Associació Musical Santa Cecília d’Almenara reprén les activitats amb el concert extraordinari de Primavera

L’Associació Musical Santa Cecília d’Almenara reprén les activitats amb el concert extraordinari de Primavera

La cita serà dissabte que ve a les 19 hores en la Plaça del Molí

Dissabte que ve, les notes de la banda simfònica de l’Associació Musical Santa Cecilia d’Almenara tornaran a sonar de nou després de l’últim parèntesi provocat per la covid-19. La música tornarà al carrer i ho farà en un concert extraordinari, el concert de Primavera, que se celebrarà a les 19 hores en la Plaça del Molí.

Pilar Forner, nova presidenta de l’entitat, ha assenyalat que “amb aquest concert volem recuperar la música, tornar al carrer i afrontar amb esperança el futur on esperem que ja no hi haja més interrupcions com les derivades per la covid-19 i totes les seues afeccions”. Forner assenyala que “la nova directiva afronta el futur de l’entitat, amb quasi 130 anys d’història, amb il.lusió, perquè la música és la clau per a tornar, per a recuperar, per a renàixer després de la pandèmia”. Per això “tornem amb força i afrontem el futur amb molta il·lusió”.

I per a la tornada de la música al carrer, en aquest cas en format de concert, la banda simfònica de l’Associació Musical Santa Cecilia d’Almenara dirigida per Álex Puchades, començarà el programa amb el pasdoble Churumbelerías d’Emilio Cebrián Ruiz, per a prosseguir amb Danza Oriental de José Manuel Izquierdo, i continuar amb Driades del bosque de Julio Domingo. Posteriorment arribarà un segon pasdoble, Operador de Godofredo Garrigues Perucho, culminant amb La Muerte Roja, de Josep Ros García, obra inspirada en “la Màscara de la Muerte Roja” d’Edgar Allan Poe.

 

deja tu comentario

0