C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

L’Associació Musical Santa Cecilia d’Almenara recupera les celebracions a la seua patrona aquest cap de setmana

L’acte central serà el concert de la banda simfònica el dissabte a partir de les 19 hores en la Sala d’actes del CMC Paulo Freire

L’Associació Musical Santa Cecilia d’Almenara recupera aquest pròxim cap de setmana les celebracions dedicades a la seua patrona després del parèntesi del passat exercici per la Covid-19. L’acte central serà el concert de la banda simfònica que se celebrarà dissabte que ve, 20 de noviembre, a les 19 hores en la Sala d’actes Paulo Freire emmarcat en la campanya “Actuacions Musicals de la província de Castelló” patrocinada per l’Excel·lentíssima Diputació de Castelló.

No obstant això, les celebracions començaran el propi dissabte al matí amb un partit de futbol amb la participació dels i les components de la banda, al qual seguirà un esmorzar de germanor.

Ja a la vesprada, a partir de les 17 hores, començarà una cercavila que recorrerà els carrers de la localitat per a recollir als nous i les noves integrants de la banda simfònica per a culminar amb el ja citat concert a les 19 hores en el Paulo Freire. Posteriorment hi haurà un sopar de germanor entre la banda i la coral CantdeCor.

En la jornada del diumenge, la música tornarà a sonar pels carrers d’Almenara amb una nova cercavila conjunta de la banda simfònica i de la banda juvenil a partir de les 9 del matí, per a realitzar un esmorzar posterior. Finalment a les dotze, a l’església, se celebrarà la missa en honor a Santa Cecilia. Enguany, per motius del covid-19, no se celebrarà el tradicional menjar de germanor de socis i sòcies.

deja tu comentario

0