C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

L’Assocació Musical Santa Cecília d’Almenara i la cantant Gisela oferiran un concert simfònic amb cançons de Disney

  • Home
  • L’Assocació Musical Santa Cecília d’Almenara i la cantant Gisela oferiran un concert simfònic amb cançons de Disney

L’Assocació Musical Santa Cecília d’Almenara i la cantant Gisela oferiran un concert simfònic amb cançons de Disney

L’espectacle es celebrarà el diumenge 25 de setembre, dia gran de les festes patronals

La banda simfònica de l’Associació Musical Santa Cecilia d’Almenara i la cantant Gisela s’encarregaran del concert de la nit del diumenge 25 de setembre, dia de la Mare de Déu del Bon Succés, patrona d’Almenara. En aquest cas, la reconeguda cantant acompanyada per més de 50 músics de la societat musical interpretaran conjuntament diverses bandes sonores de les pel·lícules de Disney. La cita, amb entrada lliure, serà en l’Auditori Vicent Casanova Rebollar a les 23 hores.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez ha assenyalat que “en els últims anys estem reservant la nit del dia gran de les festes d’Almenara per a la celebració de grans espectacles musicals amb l’Associació Musical Santa Cecilia d’Almenara com a gran protagonista, buscant esdeveniments que no siguen el concert tradicional”. En aquesta ocasió “per a les festes de 2020 havíem parlat de celebrar aquest concert simfònic amb les cançons de Disney i comptant amb la participació de Gisela, però l’arribada de la pandèmia va fer que es cancel·laren els plans inicials, però ara, en plantejar-nos l’espectacle per a enguany vam decidir reprendre’l”.

Pérez ha destacat que “serà un gran esdeveniment per al dia gran d’Almenara, en el qual destacarà el gran fer de nostra Associació Musical Santa Cecilia juntament amb la veu d’una gran i reconeguda cantant com és Gisela, oferint un espectacle amb les melodies de Disney adaptat al públic familiar”.

Per part seua, la presidenta de l’Associació Musical Santa Cecilia d’Almenara, Pilar Forner, ha destacat la “gran il·lusió i implicació de tota la banda simfònica en aquest concert del dia gran de les festes d’Almenara” un espectacle “dirigit al públic familiar i en el qual tothom podrà gaudir de les més populars bandes sonores de les pel·lícules de la factoria Disney”.

Segons ha explicat Forner, “per a aquest concert hem estat preparant 15 temes musicals, dels quals 3 seran interpretats íntegrament per la banda simfònica i la resta de manera conjunta entre la banda, Gisela i el seu equip de coristes”. En total seran més de 50 músics de la banda d’Almenara els que participaran en el concert, dirigits per Álex Puchades, cosa que significa segons Forner “un nou impuls per a la nostra banda, en un any de gran progressió”.

La presidenta de l’Associació Musical Santa Cecilia d’Almenara ha destacat “el gran esforç de la banda de música per a la realització d’aquest gran concert per al dia gran de les festes” ja que “suposa una gran quantitat d’assajos especials perquè tot isca a la perfecció”. A més també ha recordat que la jornada serà maratoniana per als músics ja que “participaran al matí en el trasllat, a la vesprada seran les proves de so i assajos amb Gisela i els seus coristes, després arribarà la processó on també estarà la banda i finalment a les 23 hores començarà el concert”.

En aquest sentit Pilar Forner ha agraït la dedicació contínua i constant de tots els components de la banda de música, encapçalats pel seu director, Álex Puchades, que a més de coordinar, dirigir els assajos i preparar el concert, també s’ha encarregat d’adaptar els arranjaments musicals necessaris dels temes seleccionats a les característiques de la banda de música d’Almenara.

 

deja tu comentario

0