Noticias del pueblo|

Es realitzen a l’aire lliure amb quatre dones per cada monitor

L’Ajuntament d’Almenara ha posat en marxa dins de la seua programació d’activitats esportives les noves classes de gimnàstica per a embarassades dirigides per Miquel Orenga. Les classes comprenen tot tipus de gimnàstica adaptada així com pilates, flexibilitat i estiraments i es desenvoluparan els dilluns i dimecres. Les sessions hui han sigut supervisades per la matrona de la localitat.

El regidor d’Esports, Lorenzo Vicent, ha assenyalat que “dins del nostre ànim de continuar oferint activitats hem començat aquestes classes de gimnàstica per a les embarassades ja que les seues activitats habituals s’han vist interrompudes en diverses ocasions per la pandèmia”. Segons ha explicat Vicent “les classes complementen les sessions que en el Centre de Salut realitza la matrona els divendres, oferint així els dilluns i dimecres l’activitat física per dir-ho així, sempre de manera coordinada amb el Centre de Salut”.

Les classes han començat en el dia de hui a l’aire lliure i amb grups de quatre embarassades per cada monitor com marca la normativa vigent, a la qual “ens hem adaptat per a poder oferir el servei” segons ha recordat Lorenzo Vicent. Les embarasses interessades en les classes poden informar-se en el Molí d’Arròs.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Close Search Window
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad