C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

L’Ajuntament i els Quintos i Quintes de 2022 fomentaran l’ús de gots reutilitzables durant les Festes Patronals

  • Home
  • L’Ajuntament i els Quintos i Quintes de 2022 fomentaran l’ús de gots reutilitzables durant les Festes Patronals

L’Ajuntament i els Quintos i Quintes de 2022 fomentaran l’ús de gots reutilitzables durant les Festes Patronals

L’objectiu és reduir l’ús del plàstic i generar menys residus durant les celebracions

Amb la pròxima volta de les festes patronals al seu format habitual després de la pandèmia, l’Ajuntament d’Almenara, juntament amb els quintos i quintes 2022, recuperen l’aposta iniciada durant els últims anys de celebracions per a reduir al màxim els residus que generen els gots de plàstic d’un sol ús durant els festejos. Per això, enguany es torna a impulsar una campanya destinada a promoure l’ús de gots reutilitzables en les pròximes festes patronals. Aquesta iniciativa ja va tindre un notable èxit en les celebracions de 2018 i 2019, últimes realitzades amb el format habitual.

Així doncs, de nou s’ha apostat per la realització d’uns gots per a diversos usos creats per a l’ocasió amb l’escut del consistori i el lema de “Almenara Neta”. Les quintes i els quintos seran els qui s’encarreguen de la venda dels gots, que serà en el propi Ajuntament d’Almenara els dies en què es repartisca el programa de festes. Una vegada comencen els festejos, també es podran adquirir en la Carpa dels quintos i quintes. El preu del got serà d’un euro, i els diners que es recapten es destinaran íntegrament als quintos i quintes 2022, amb l’objectiu de col·laborar amb les activitats que realitzen en les festes.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez ha destacat que “l’objectiu de la campanya és el de reduir notablement la quantitat de gots d’un sol ús que s’utilitzen en les festes” però alhora, també “busquem conscienciar sobre l’ús dels gots de plàstic i la importància de reutilitzar-los, perquè generen moltíssims residus i contaminació”. Al mateix temps també s’aprofita per a “conscienciar sobre la reutilització de tots els elements que es puga per a generar menys fems”.

Al mateix temps també aquesta campanya serveix per a recordar que “no és més neta la persona que més neteja, sinó la que menys embruta” animant que en aquestes festes s’embrute el menys possible, utilitzant les papereres i contenidors i es genere la menor quantitat de residus possible, reaprofitant els materials que es puga.

 

deja tu comentario

0