C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

L’Ajuntament d’Almenara ultima els preparatius per a la Trobada per la Llengua

  • Home
  • L’Ajuntament d’Almenara ultima els preparatius per a la Trobada per la Llengua

L’Ajuntament d’Almenara ultima els preparatius per a la Trobada per la Llengua

L’Ajuntament d’Almenara ja té llest tot l’operatiu especial per a la Trobada per la Llengua de la Plana Baixa que se celebrarà el diumenge en la localitat. Per aquest motiu ja s’ha tallat al trànsit la Avinguda País Valencià entre els carrers Casablanca i Mestre Carreres, així com la Plaça del Molí d’Arròs.

A més donada la previsió de visitants dins de la celebració de la Trobada, dins de l’operatiu especial previst per la Policia Local d’Almenara per a la celebració s’han previst dues àrees d’estacionament, una en l’Aparcament Municipal i una altra en el Polígon Industrial Agrícola 2 Bis, prop de Naranjas Torres. En l’enllaç es pot accedir a les ubicacions: Policía Local Almenara – Posts | Facebook

Pel que respecta a les activitats, organitzades entre l’Ajuntament d’Almenara i Escola Valenciana, ja s’està ultimant la gran jornada del diumenge en la qual a partir de les deu del matí començaran amb quatre cercaviles amb les diverses associacions locals que eixiran des del col·legi, el Centre de FPA, l’Escola Infantil Municipal i l’Institut i que confluiran al carrer Mestre Tintoré per a realitzar l’entrada conjunta en el recinte de celebracions on es portaran a terme tallers, jocs i exposicions en els més de 50 expositors que participaran en l’esdeveniment, així com les exhibicions i demostracions de diverses associacions locals. També es podran trobar dos estands de Protecció Civil, un punt violeta i un altre d’informació turística local on es donaran a conéixer els menús especials per a l’esdeveniment realitzats pels bars i restaurants locals.

Posteriorment arribaran els concerts d’Eva Gómez, al migdia i de Dani Miquel amb Les Feretes, a la vesprada, previ a la clausura a càrrec dels Bombos i Tambors d’Almenara.

A més, al llarg de la setmana s’han vingut realitzat diverses activitats, especialment per a escolars. Aquesta vesprada es realitzarà una visita a l’arbratge local a càrrec de Arvase. Demà hi haurà ruta pels Estanys de la mà de Agró i l’Ajuntament d’Almenara i a les 19.30 arribarà el concert de Jonatan Penalba i la Banda Simfònica de l’Associació Musical Santa Cecília d’Almenara. Tota la programació, exhibicions i participants es podran trobar en: https://www.facebook.com/195146030539143/posts/5226433487410347/

deja tu comentario

0