C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

L’Ajuntament d’Almenara trasllada els contenidors fitosanitaris al magatzem municipal

  • Home
  • L’Ajuntament d’Almenara trasllada els contenidors fitosanitaris al magatzem municipal

L’Ajuntament d’Almenara trasllada els contenidors fitosanitaris al magatzem municipal

26/04/2023 Ajuntament d´Almenara Comments Off

Es podran depositar els residus de dilluns a divendres de 9 a 13 hores

L’Ajuntament d’Almenara ha traslladat els contenidors de recollida de productes fitosanitaris al magatzem municipal amb la intenció de millorar el servei destinat exclusivament als agricultors d’Almenara. Així es busca no sols guanyar en operativitat, sinó també controlar d’una millor manera els residus que allí es depositen, perquè en ells només haver d’haver-hi els vinculats amb els productes fitosanitaris i no d’un altre tipus. Al mateix temps també quedaran més netes i sense residus les zones on anteriorment estaven situats.

D’aquesta manera, únicament els agricultors d’Almenara podran depositar els envasos i residus fitosanitaris en el magatzem municipal de dilluns a divendres en horari de 9 a 13 hores, lloc en el qual seran atesos i trobaran els contenidors.

TRACTAMENT PER Al PULGÓ I LA MELASSA

D’altra banda, des de l’Ajuntament d’Almenara s’ha realitzat un tractament als arbres dels carrers Castelló, Vall d’Uixó i Mur per a combatre el pulgó així com també evitar la melassa que provoca les taques negres en el paviment.

0