Noticias del pueblo|

No es podran realitzar fogueres ni activitats amb motiu de les mesures de prevenció davant l’actual crisi sanitària

La Platja Casablanca d’Almenara estarà demà a la nit tancada al públic amb motiu de l’actual crisi sanitària de la COVID-19. Aquesta mesura presa a través d’un decret d’alcaldia s’ha realitzat davant la celebració de la nit de Sant Joan, que podria ser massiva i, en conseqüència, comportar un alt risc de transmissió del virus, per la qual cosa s’ha pres el criteri de prevenció.

Per tot això, segons el decret municipal, la Platja Casablanca d’Almenara estarà tancada al públic des de les 20.00 hores del dia 23 de juny de 2020 fins a les 8.00 hores del dia 24 de juny de 2020, per la qual cosa quedarà prohibit durant el tancament, tant el bany en aquesta, com qualsevol altra activitat dins de la platja, així com romandre en la mateixa. Per tot això, també quedarà prohibida la celebració de fogueres, així com qualsevol activitat que supose concentració de públic en l’entorn de la platja.

 

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Close Search Window
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Ver Política de cookies
Privacidad