C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

L’Ajuntament d’Almenara s’unirà a les mesures d’estalvi energètic impulsades des del Govern d’Espanya

  • Home
  • L’Ajuntament d’Almenara s’unirà a les mesures d’estalvi energètic impulsades des del Govern d’Espanya

L’Ajuntament d’Almenara s’unirà a les mesures d’estalvi energètic impulsades des del Govern d’Espanya

A més de la climatització també es regularà la il·luminació de les façanes d’edificis municipals o de les lletres del Passeig Marítim

L’Ajuntament d’Almenara s’adherirà a les mesures d’estalvi energètic impulsades des del Govern d’Espanya després de l’últim Consell de Ministres, tant en el tema de la climatització i la il·luminació. En el primer aspecte assenyalar que tal com marca la norma, en els edificis municipals l’aire condicionat estarà a 27ºC i la calefacció a l’hivern no superarà els 19ºC.

Pel que respecta al tema de la il·luminació assenyalar que les façanes dels edificis municipals com el Molí d’Arròs o el Centre FPA Paulo Freire ja no s’il·luminaran a la nit, tal com ha succeït en diverses ocasions especials. També assenyalar que a la 1 de la matinada s’apagarà la il·luminació de les recentment instal·lades lletres d’Almenara en el Passeig Marítim de la Platja Casablanca. També pròximament es regularà la il·luminació de la font, com dels bancs de la Plaça de la Font.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha assenyalat que “amb aquestes mesures i altres més que prendrem ens unim al programa d’estalvi energètic que s’està impulsant des del Govern d’Espanya en previsió de possibles problemes en el futur”. L’alcaldessa també ha animat a les veïnes i veïns al fet que també prenguen, en la mesura que siga possible, mesures d’estalvi energètic en els seus domicilis.

 

deja tu comentario

0