C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

L’Ajuntament d’Almenara substitueix les quatre torres d’il·luminació del camp de fútbol La Corona

  • Home
  • L’Ajuntament d’Almenara substitueix les quatre torres d’il·luminació del camp de fútbol La Corona

L’Ajuntament d’Almenara substitueix les quatre torres d’il·luminació del camp de fútbol La Corona

A més es canviaran els focus actuals per 24 amb tecnologia led que suposarà una millora de la visibilitat i un estalvi econòmic

L’Ajuntament d’Almenara està escometent les obres de substitució de les torres d’il·luminació i millora de la mateixa en el Camp de Futbol de la Corona. L’actuació consisteix en la retirada i substitució de les quatre torres existents que tenen més de 40 anys per altres més modernes adaptades a la nova normativa vigent i que faciliten l’accés dels operaris als focus.

Al mateix temps també es procedirà a retirar els focus actuals que es canviaran per 6 focus de led en cadascuna de les quatre torres, la qual cosa suma un total de 24 nous focus en el camp de futbol. Segons ha explicat el regidor d’Esports, Lorenzo Vicent, “amb aquesta actuació tindrem tota la instal·lació totalment il·luminada després dels estudis realitzats, la qual cosa farà que no hi haja zones d’ombra”. A més també suposarà “un estalvi econòmic en canviar a tecnologia led els focus, així com també suposarà una millora ambiental”. Aquesta actuació permetrà “especialment a l’hivern que es fa prompte de nit que els equips en els entrenaments o partits tinguen una il·luminació en condicions”.

L’actuació ve inclosa en les millores que va oferir l’empresa adjudicatària del servei d’enllumenat públic i segueix la línia de les actuacions de remodelació i millora continuada de les instal·lacions que gradualment està duent a terme l’Ajuntament d’Almenara. A més cal recordar que dins del Pla Castelló Avança està inclosa la renovació i remodelació del camp de futbol xicotet que es troba annex al Camp de la Corona.

deja tu comentario

0