C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

L’Ajuntament d’Almenara sol·licita un taller d’ocupació per a joves destinat a l’àmbit de la jardineria

  • Home
  • L’Ajuntament d’Almenara sol·licita un taller d’ocupació per a joves destinat a l’àmbit de la jardineria

L’Ajuntament d’Almenara sol·licita un taller d’ocupació per a joves destinat a l’àmbit de la jardineria

27/10/2022 Ajuntament d´Almenara Comments Off

En cas de concedir-se comptaria amb 10 places per a persones entre 16 i 29 anys que estiguen inscrites en el programa de Garantia Juvenil.

L’Ajuntament d’Almenara ha sol·licitat un taller d’ocupació per a joves dins del programa T’Avalem Joves que impulsa la Conselleria d’Economia des de Labora amb l’objectiu de formar a joves desocupats de la localitat en un ofici.

En el cas que es concedisca el Taller d’Ocupació sol·licitat, comptarà amb un mòdul de jardineria al qual podran accedir 10 joves que estiguen inscrits en el programa de Garantia Juvenil i tinguen entre 16 i 29 anys. Les pràctiques es realitzaran en les zones verdes de la localitat.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha assenyalat que “d’aquesta manera, si es concedeix, Almenara tindria dos Tallers d’Ocupació, el destinat a dones dins de l’àmbit administratiu, que començarà el pròxim 21 de novembre i aquest per a joves en l’àmbit de la jardineria”. Pérez ha assenyalat que d’aquesta manera “apostem per la formació i la generació d’ocupació i oportunitats, gràcies als tallers dels diversos programes que Labora ofereix i als quals busquem accedir”.

0