C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

L’Ajuntament d’Almenara s’acollirà a les ajudes de l’IVACE per a continuar millorant el polígon de Trascastell

S’invertirà en il·luminació, mesures contra incendis, zones verdes, senyalització, i asfaltat

L’Ajuntament d’Almenara sol·licitarà per segona vegada les ajudes que proporciona l’IInstitut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) des de la Generalitat Valenciana per a modernització i millora de les àrees industrials. En aquest cas la sol·licitud d’ajudes estarà valorada en 171.000 euros i aniran destinades a continuar modernitzant la zona industrial de Trascastell.

L’alcaldessa, Estíbaliz Pérez, ha assenyalat que “una de les nostres apostes és la millora de les àrees industrials amb diversos objectius, tindre unes zones modernes i preparades i per una altra posar-les en valor per a aconseguir noves empreses”. Per tot això “continuem treballant a millorar els nostres parcs industrials, i en aquest cas busquem adherir-nos a les ajudes de la Conselleria d’Economia a través de l’IVACE, igual que farem en altres convocatòries que puguen sorgir i s’adapten a la nostra localitat”.

En concret, la sol·licitud d’ajudes per valor de 171.000 euros comprén una sèrie d’actuacions en la zona de Trascastell. Una de les iniciatives serà la millora de la il·luminació amb el canvi a led de les llums, així com altres treballs i millores que són molt necessaris en aquest àmbit. També es busca una important millora dels serveis contra incendis.

Les zones verdes també seran objecte d’inversions amb aquestes ajudes, millorant les existents i buscant la creació d’un recorregut biosaludable. La senyalització del Polígon també serà un altre punt de millora, tant l’horitzontal com la vertical. Finalment, també hi haurà una millora de l’asfalt de l’àrea industrial.

Cal assenyalar que en l’anterior convocatòria de l’IVACE el consistori també es va adherir amb el que es van realitzar diverses actuacions tant en el Polígon Agrícola II i en el de Trascastell.

 

deja tu comentario

0