C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

L’Ajuntament d’Almenara repartirà prop de 600 xecs de 10 euros per a la compra de material escolar en el comerç local

D’aquesta manera es busca fer costat tant a les famílies com a les botigues del municipi

L’Ajuntament d’Almenara col·laborarà amb les despeses familiars per al material escolar amb el repartiment de prop de 600 xecs valorats en 10 euros per a adquirir aquest material en el comerç local d’Almenara entre els i les alumnes de Primària així com els que formen part de l’Institut. Aquests xecs, que es repartiran a l’alumnat el primer dia de classe, es podran utilitzar a les botigues d’Almenara entre el 8 i el 30 de setembre.

Pel que respecta a l’alumnat de l’etapa d’Infantil, atés que en el col·legi el material és compartit, s’entregarà al centre una aportació econòmica per aula per a l’adquisició del que es considere necessari a les botigues d’Almenara utilitzant el mateix sistema.

L’alcaldessa, Estíbaliz Pérez, ha assenyalat que “prenem aquesta mesura per a recolzar en la despesa per a la volta al col·legi a les famílies locals després de dos anys difícils per la pandèmia i alhora busquem que aquesta aportació revertisca en el comerç local d’Almenara per a secundar-lo en moments tan complicats com aquests”. Aquesta iniciativa se suma a altres en el mateix sentit empreses des del consistori.

Al mateix temps, com és tradició, el nou alumnat de 3 anys que s’incorpora al CEIP Juan Carlos I de la localitat rebrà també unes carmanyoles perquè en elles puguen portar l’esmorzar (entrepà o fruita) quan vagen a classe. Aquestes carmanyoles fa dos anys es van repartir a tot l’alumnat del centre i cada any s’entreguen als nous alumnes i alumnes. D’aquesta manera es busca que l’alumnat del col·legi puga portar el seu esmorzar en el recipient i evitar que “el porten en bosses de plàstic, papers, o alumini, amb el que d’una banda s’utilitzarà menys plàstic i per l’altra a més evitarem que hi haja papers fora de lloc o pel sòl, és a dir més neteja”. Tot això per a potenciar “l’educació ambiental, el respecte, la neteja i l’ordre”, segons ha indicat l’alcaldessa.

deja tu comentario

0