C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

L’Ajuntament d’Almenara remodela i millora el pati d’infantil de l’escola

L’actuació solucionarà tots els problemes que ocasionava la deterioració del sòl

L’Ajuntament d’Almenara està executant aquests dies les obres de remodelació i millora del pati d’Infantil del CEIP Joan Carles I de la localitat amb l’objectiu que a la volta de les classes després de les vacances de Nadal el recinte estiga en condicions per al seu ús. L’actuació, amb una inversió de 24.000 euros l’està realitzant l’empresa  Becsa i estarà acabada la setmana vinent.

Segons ha explicat el regidor d’Urbanisme, Obres i Serveis, Lorenzo Vicent, es tracta d’una “actuació necessària donat l’estat de les instal·lacions que es trobaven molt deteriorades” amb el que “atenem una de les demandes de la comunitat educativa”. Vicent ha assenyalat que “el pati presentava una zona de pis bastant irregular i perillós en els voltants de l’edifici d’Infantil i en l’altra part també hi havia una zona amb perill per als xiquets i xiquetes perquè el sòl s’havia alçat per les arrels dels arbres que allí hi havia el que ocasionava caigudes i altres problemes”. Així, la decisió ha sigut “alçar tot el pis del pati d’Infantil i formigonar-lo de nou per a esmenar totes les deficiències i perills existents”.

A més de la renovació del sòl del pati, l’actuació, segons ha explicat Vicent, es completarà amb la creació d’una zona amb arbres i altres espècies en jardineres per a evitar els problemes existents així com també un xicotet hort escolar o similar per als escolars. També s’habilitarà un sombratge per als més xicotets que ja es contemplava dins de les obres del Pla Edificant que s’estan duent a terme en el centre.

 

 

 

 

 

deja tu comentario

0