C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

L’Ajuntament d’Almenara reforça amb dos efectius més la Guàrdia Rural

Com és habitual s’incrementa el dispositiu en la temporada alta de recol·lecció de les taronges i altres collites

L’Ajuntament d’Almenara, com és habitual en aquesta època de l’any, ha procedit a reforçar el servei de Guàrdia Rural de la localitat amb la incorporació de dos nous guàrdies que se sumaran als dos actuals, amb l’objectiu de prestar el servei durant la temporada alta de la recol·lecció de les taronges i altres collites.

Segons ha explicat el regidor d’agricultura, Lorenzo Vicent, “seguim amb la nostra política d’ampliar el servei actual de vigilància rural en els períodes més complicats, per a incrementar el servei existent de guarderia rural i així millorar la vigilància que es duu a terme en el nostre terme”. D’aquesta manera l’augment d’efectius de la Guàrdia Rural completarà el sistema de vigilància dins del terme municipal al costat de Policia Local i Guàrdia Civil (equip Roca).

A més de vigilar el terme i les collites, una altra de les tasques que s’estan realitzant des de la Guàrdia Rural d’Almenara són els controls de vigilància preventius en els horts on s’està recol·lectant la taronja en aquesta temporada citrícola, com a mesura de prevenció per a “evitar robatoris, intrusisme, errors o majors sorpreses” segons ha explicat el regidor Lorenzo Vicent.

 

deja tu comentario

0