C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

L’ajuntament d’Almenara rebrà 42.000 euros de la Diputació de Castelló per a la lluita contra la Covid-19

Es tracta d’unes ajudes extraordinàries per a la compra d’equips, productes de desinfecció o contractacions realitzades a causa de la pandèmia 

L’Ajuntament d’Almenara rebrà de la Diputació de Castelló una quantitat pròxima als 42.000 euros dins del programa d’ajudes directes extraordinàries de la institució per a fer front a les despeses ocasionades en la lluita contra la Covid-19. Aquests diners es destinarà a cobrir les despeses extraordinàries en béns i serveis que l’Ajuntament d’Almenara així com la resta de municipis, inicialment no tenien previstos per a la lluita contra la pandèmia. Entre ells es troben aquells necessaris per a donar resposta a l’emergència sanitària i per a l’adaptació a la nova normalitat, com poden ser la compra d’EPIs, la desinfecció d’edificis i vials públics, la compra i realització de test de detecció del coronavirus a empleats públics, la cobertura social, la contractació de personal i altres despeses similars dins del mateix capítol. Aquestes despeses han d’haver-se produït en el període entre el 14 de març i l’1 de setembre d’aquest exercici 2020.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha valorat de manera molt positiva els prop de 42.000 euros que vindran de la Diputació de Castelló en aquest capítol d’ajudes extraordinàries que “facilitaran d’una banda compensar algunes despeses o millorar si cap en les accions contra la Covid-19 des de l’ajuntament”. Pérez ha agraït a la Diputació de Castelló el seu compromís amb els municipis a través d’aquestes ajudes.

 

 

 

deja tu comentario

0