C/Casablanca 56, 12590 Almenara (Cs)

L’Ajuntament d’Almenara realitza una concentració silenciosa com a acte de solidaritat amb el poble ucraïnés

  • Home
  • L’Ajuntament d’Almenara realitza una concentració silenciosa com a acte de solidaritat amb el poble ucraïnés

L’Ajuntament d’Almenara realitza una concentració silenciosa com a acte de solidaritat amb el poble ucraïnés

El Pavelló Poliesportiu Municipal continua obert de dilluns a divendres a la vesprada com a punt de recollida de roba, aliments, medicines i altres materials

Aquest matí s’ha realitzat enfront de l’Ajuntament d’Almenara una concentració silenciosa de cinc minuts com a acte de solidaritat amb el poble ucraïnés. D’aquesta manera l’Ajuntament d’Almenara s’ha adherit a la a la iniciativa proposada des de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP).

Segons ha explicat l’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, d’aquesta manera “des d’Almenara traslladem el nostre suport i afecte a totes les persones que estan patint en aquests moments les conseqüències del conflicte bèl·lic desencadenat per la Federació Russa contra Ucraïna”.

L’alcaldessa ha recordat a més que aquesta concentració, se suma a les actuacions humanitàries que es realitzen per a ajudar al poble ucraïnés. En aquest sentit ha recordat que el Pavelló Poliesportiu Municipal d’Almenara està habilitat com a punt de recollida de dilluns a divendres de 16.00 a 20.00 hores. Allí es pot portar roba i material tèxtil, medicines i material sanitari, productes d’higiene personal i detergents, aliments no peribles, materials de campament i altres productes i materials necessaris. 

deja tu comentario

0